fbpx

Συχνές ερωτήσεις - faq

Στο σημείο αυτό έχουμε συμπεριλάβει τις απαντήσεις στις ποιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας κάνετε όταν μας καλείτε τηλεφωνικά. Είναι απορίες ΚΥΡΙΩΣ ιδιωτών, και για αυτό το λόγο έχουμε προσπαθήσει να συμπεριλάβουμε σε αυτό (και σε άλλα ακόμα) κείμενο, έτσι ώστε να γνωρίζετε από την αρχή τον τρόπο συνεργασίας μας, μαζί σας.

 

 • Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξω κατά την επιλογή κατασκευαστή ;

ρίξτε μια ματιά για τη σωστή επιλογή κατασκευαστή, κάνοντας κλικ εδώ.

 

 • Θέλω να μάθω πληροφορίες για την προσφορά που μου έχετε στείλει, τον τρόπο εξόφλησης, την εγγύηση που παρέχετε, και γενικά τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας σας.

Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες εδώ...

 

 •  Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα στο Ιντερνετ, και θεωρώ πως έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να κρίνω τη δουλειά σας.

 

Καταρχήν έχετε διαβάσει κάπου κάποιο δομημένο άρθρο, ή κάποια σχόλια από κάποιο forum, στο οποίο διάφορα άτομα, ανταλλάζουν απόψεις; Σε αυτό το forum είναι που σας έχουν ενημερώσει, πως υπάρχουν κινέζικα κουφώματα, κινέζικα τζάμια, τα λάστιχα είναι από διάφορα εργοστάσια με αποτέλεσμα να μυρίζουν άσχημα. Ο κουμπάρος της ξαδέλφης, της γνωστής σας, είχε βάλει αλουμίνια από έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο και δεν είχε τέτοια προβλήματα κτλ τκλ 😊 . Αυτό που λέμε σε όλους τους πελάτες μας, μην ακούτε ούτε εμάς. Μην ακούτε κανέναν κατασκευαστή αλουμινίου. Επισκεφθείτε τις επίσημες αντιπροσωπείες και προτιμήστε να μιλήσετε με τους τεχνικούς που θα βρείτε εκεί, και μην ασχολείστε με ότι γράφει ο κάθε ένας, σε διάφορα forum.

 

  

 • Τα τζάμια μου είναι ενεργειακά; Εάν δεν έχουν argon (αέριο) πως είναι ενεργειακά;

Όταν αναφερόμαστε σε τζάμια ενεργειακά, αναφερόμαστε στο ίδιο το κρύσταλλο, το οποίο μπορεί να είναι ενεργειακό (αυτό που γνωρίζουν αρκετοί ιδιώτες) 2 εποχών ή 4 εποχών. Η ονομασία 2 εποχών ή 4 εποχών δεν αναφέρεται στην ποιότητα του κρυστάλλου, αλλά στην ιδιότητα. Σε άλλο τμήμα της σελίδας μας, εξηγούμε την διαφορά. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί για 4 εποχών το planistar evo και για 2 εποχών το i-top. Σε όλα τα ενεργειακά κουφώματα που κατασκευάζουμε, όλα τα ενεργειακά κρύσταλλα διαθέτουν argon, (το οποίο φυσικά μετά από 4-7 χρόνια χάνεται. Σε απλά κουφώματα με τζάμια ενεργειακά, δεν δίνουμε τόσο έμφαση το argon, καθώς τα απλά κουφώματα, διαθέτουν διάκενο 10 χιλιοστά. Σε κάθε περίπτωση το argon, δεν έχει ιδιαίτερο κόστος (1€ / τμ).

 

 • Πως θα ξέρω αν τα κουφώματα που θα τοποθετηθούν θα είναι αυτά που παρήγγειλα ή κάποια άλλα της ιδίας εταιρίας μεταχειρισμένα ή καινούργια αλλά φθηνότερα;

  

Με το μόλις, ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση, μπορείτε να καλέσετε την ίδια την εταιρία Europa Profil, και να ζητήσετε να σας στείλουν τεχνικό δικό τους, για να ελέγξει, και να σας δώσει γραπτός, για το τι κουφώματα σας έχουν τοποθετήσει, εάν τα εξαρτήματα, σήτες και ρολά, είναι της εταιρίας τους, και εάν γενικά όλα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιάγραφες που έχουν ορίσει. Μπορείτε να δείτε εδώ, ένα δείγμα της τεχνικής αναφοράς, που θα σας παραδώσει η Europa. Όσο για το εάν είναι μεταχειρισμένα ή όχι ….. είναι μια ερώτηση που μας έγινε. Δεν ξέρω εάν μπορεί κάποιος να τοποθετήσει κάπου τα κουφώματα, και στη συνέχεια να τα βγάλει και να τα βάλει σε άλλον πελάτη. Λογικά θα φανούν οι τρύπες που θα έχουν γίνει στη πρώτη τοποθέτηση, μπορεί στις ίδιες τρύπες να βάλει την βίδες σε εσάς, οπότε να μην δείτε τις τρύπες αφού τα έχει τοποθετήσει. Θα πρέπει να ταιριάζουν οι διαστάσεις, αλλά μπορεί να τύχει. Συνήθως μετά την εγκατάσταση ο πρώτος ιδιοκτήτης θα έχει  αφαιρέσει τις ταινίες από τα κουφώματα, άρα εάν τα βγάλει και τα φέρει σε εσάς, δεν θα έχουν ταινίες, (μπορεί να κολλήσει άλλες), θα πρέπει επάνω στα κρύσταλλα τα οποία έρχονται και αυτά με αυτοκόλλητα ce και επάνω σε αυτό θα αναγράφει το όνομα σας, (μπορεί να βάλει άλλα αυτοκόλλητα. Συμπέρασμα : δεν γνωρίζουμε ποιος συνάδελφος, θα είχε το επίπεδο και την τύχη, να ταιριάξει ολόκληρη δουλεία από κάποια άλλη και να ξανά τοποθετήσει, το ίδιο κούφωμα.

 

·         Θα ήθελα να μου δείχνατε μερικές δουλείες σας;

Μπορούμε να σας ξεναγήσουμε με το αμάξι σε περιοχές με έργα μας, ή να σας πούμε στη δικιά σας περιοχή που έχουμε κάνει έργα σας. Αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτό, πως θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την ποιότητα της δουλείας μας. Φυσικά δεν μπορούμε από τον κάθε ιδιώτη να του ζητήσουμε να μας ανοίξει το σπίτι του, για να δείτε τα κουφώματα του, αλλά ας θεωρήσουμε ότι τα βλέπετε από κοντά. Πως θα κρίνεται εάν η δουλειά μας είναι καλή; Σας απασχολεί μόνο να δείτε τα φάλτσα στις γωνίες των κουφωμάτων, εάν μπαίνει φως; Θα δείτε εάν τα λάστιχα ή οι μηχανισμοί είναι αυτοί που πρέπει; Θα δείτε εάν έχουν κατασκευαστεί με γωνιάστρα; Ένα έχουμε χρησιμοποιήσει αρμόκολα στα φάλτσα; Νομίζουμε ποιο λογικό, θα ήταν να επισκεφθείτε το κατασκευαστικό με το οποίο πρόκειται να συνεργαστείτε, να δείτε, εάν έχει (για αρχή) αρμόκολες στο εργοστάσιο του. Να δείτε τις κούτες από τα εξαρτήματα ένα αναγράφουν το λογότυπο της Europa, να δείτε εάν η παραγωγή λειτουργεί, ή περιμένει τη δικιά σας δουλειά για να αρχίσει η παραγωγή. Εάν μπείτε σε ένα κατασκευαστικό, στο οποίο δεν επικρατεί η οργάνωση, θα περιμένετε να δείτε την δουλειά του σε ένα τοποθετημένο κούφωμα, για να κρίνετε την ποιότητά του;

 

 • Θα ήθελα μια προσφορά για τα κουφώματα μου.

Μπορείτε να καλέσετε στο 2104827848 (εσωτερικό 1) να συνδεθείτε με την έκθεση μας. Πριν μας καλέσετε, εάν έχετε κάποιες απλές τυπικές διαστάσεις των κουφωμάτων σας, μπορούμε άμεσα να σας στείλουμε προσφορά με διάφορες επιλογές υπάρχουν. Τα ποιο συνηθισμένα κουφώματα είναι, το να έχετε παλαιά ξύλινα κουφώματα με παντζούρια ή με ρολά, άρα μπορούμε να σας δώσουμε άμεσα μια προσφορά, ή το να έχετε παλαιά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα στα οποία επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε μια προσφορά. Εάν έχετε ιδιαίτερα κουφώματα και θέλετε να έρθει από το χώρο σας κάποιος τεχνικός μας, καλέστε το 2104827848 (εσωτερικό 2) για να κανονίσετε ένα ραντεβού. Εάν έχετε καλέσει ήδη κάποιο συνάδελφο και έχετε ήδη μια προσφορά, μπορείτε να κρύψετε την επωνυμία και τις τιμές του συναδέλφου, και να μας στείλετε τη προσφορά με fax 2117703493 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

 

 • Θα ήθελα κάποια επισκευή ή  Service

Μπορείτε να καλέσετε επίσης στο 2104827848 (εσωτερικό 3) για να συνδεθείτε με το ανάλογο τμήμα, και να σας ενημερώσουν για το κόστος και να κανονίσετε κάποια επίσκεψη στο χώρο σας. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, που χρησιμοποιούμε τηλεφωνικό κέντρο. Αυτός είναι, για να μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Εάν επιλέξετε να συνδεθείτε με την έκθεση (για παράδειγμα) δεν θα μπορούν να σας κλείσουν ραντεβού με τον τεχνικό. Επίσης στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αντιλαμβανόμαστε ότι εργάζεστε, αλλά δεν είναι δυνατών να έρθουμε για κάποια επισκευή, αφού σχολάσετε εσείς το απόγευμα. Διαθέτουμε προσωπικό, διαθέτουμε τμήμα service, μπορούν να αντιμετωπίσουν διάφορες καταστάσεις, αλλά το να εξυπηρετούν τους πάντες, μετά τις 6 το απόγευμα δεν είναι εφικτό. Κυρίως σε διαστήματα διακοπών, και ενώ μερικοί πελάτες μας, έχουν φορτώσει το αυτοκίνητο για να πάνε διακοπές, μας παίρνουν τηλέφωνο να πάμε εκείνη τη στιγμή, για μια πόρτα – παράθυρο, στο οποίο η κλειδαριά έχει χαλάει, και δεν μπορούν να κλείσουν το σπίτι. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό, σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορεί να λυθεί άμεσα. Όπως επίσης, σε σήτες πλησέ, με κορδονάκι, τελείως ξαφνικά, μέσα στο καλοκαίρι, χαλάνε όλες ταυτόχρονα, και μας φωνάζετε για επισκευή, και μας προσδιορίζετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για τις εργασίες.

  

 •  Πού βρίσκετε η τοποθεσία σας;

Βρείτε μας στο χάρτη εδώ.

 

 • Πόσο στοιχίζει μια μία μπαλκονόπορτα;

Αμέσως μετά από την ερώτηση αυτή έρχεται μια παύση, J και προφανώς περιμένετε μια απάντηση από εμάς. Μπορεί να σας πούμε 300€ και να ολοκληρωθεί ο διάλογος μας στο σημείο αυτό. Τώρα για το τι πόρτα θέλατε ή τη πόρτα αφορά η τιμή μας, ίσος να μην ενδιαφέρει κανέναν. Καλό θα ήταν λοιπόν εάν μας καλείτε να μας κάνετε την ποιο πάνω ερώτηση, να γνωρίζετε... ανοιγόμενη ή συρόμενη;  Με ρολό ή όχι; Τι ρολό; Απλά η ενεργειακά; Χρώμα; Και το σημαντικότερο μια τυπική διάσταση. Επίσης, ένα παράθυρο για λουτρό, μαζί και με κάθετη σήτα, και την τοποθέτηση, στοιχίζει 250€ + φπα. Επειδή η τιμή είναι εξωπραγματική για αρκετούς ιδιώτες, έχουμε την δυνατότητα, αν αγοράσετε το παράθυρο από οπουδήποτε, και να στείλουμε εμείς το συνεργείο μας, να σας το τοποθετήσει, δωρεάν. (Περιοχή Αθήνα). Αρκεί να έχετε βγάλει το παλαιό παράθυρο, ( ή υαλότουβλο),Το πρόβλημα δημιουργείτε στη συνέχεια, που θα θεωρείτε πως έχουμε εμείς την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του συγκεκριμένου παραθύρου.

       ·         Γιατί η έκπτωση που μου έχετε κάνει στη προσφορά, δεν ισχύει εάν συνεργαστούμε στα πλαίσια του προγράμματος εξοικονομώ; Γιατί να ισχύουν 2 τιμές;

Πολύ εύστοχη η ερώτηση αυτή, με πολύ εύκολη απάντηση. Θα επιλέξετε έναν μηχανικό για να αναλάβει τη μελέτη για το εξοικονομώ. Επειδή μπορεί ο μηχανικός, θα καταθέσει τα τιμολόγια μετά από 3-4 μήνες, επειδή μπορεί κάποιο άλλο συνεργείο, που εμπλέκεται με το εξοικονομώ, να σας δώσει τα τιμολόγια μετά από 2-3 μήνες, και επειδή γενικά κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί, πως η εξόφληση του έργου δεν θα γίνει πριν από 8-9 μήνες, αφού εγκαταστήσουμε τα κουφώματα, για αυτό το λόγο και υπάρχει αυτή η επιβάρυνση. Φυσικά μπορείτε, να μας κάνετε την εξόφληση με την τιμή τις έκπτωσης, και όταν καταβληθεί το ποσό, να σας επιστρέψουμε τη διαφορά. Η ιστορία έχει δείξει, πώς ένα τεχνικό γραφείο, ένας μηχανικός, ο οποίος είναι καλός στη δουλειά του, και έχει δουλεία, δεν θα ασχοληθεί με το εξοικονομώ, επειδή απλά δεν προλαβαίνει. Η εμπειρία μας ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, μας έχει δείξει ότι ένα ποσοστό 95% των μηχανικών που ασχολούνται με το εξοικονομώ, καθυστερούν όλες τις πληρωμές, επειδή ο φάκελος που καταθέτουν είναι ελλιπής.

 

  

 

 • Κάνω στο σπίτι μια ανακαίνιση, και πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχω αντικαταστήσει και τα κουφώματα .

 

Στο σημείο αυτό, ψάχνουμε να δούμε, ποιος μας κάνει τηλεφωνική φάρσα. Σε καμία περίπτωση, δεν έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε κουφώματα (ΑΚΟΜΑ και ένα παράθυρο λουτρού) σε 3 μέρες.

  

 • Ποιο είναι το e-mail σας ή το fax;

Το email μας είναι info@spatharakis.gr ναι και όμως, είναι με λατινικούς χαρακτήρες και ή με κεφαλαία ή με μικρά είναι το ίδιο !!!!! και το fax είναι 2117703493

 

 • Θα ήθελα μια προσφορά σε PVC;

Εάν δείτε τη σελίδα μας, παντού γράφει κουφώματα αλουμινίου Europa. Δεν έχουμε ούτε πόρτες ξύλινες, ούτε pvc, ούτε ντουζιέρες.

 

 • Θα ήθελα να περάσει κάποιος από τον χώρο μου, για να μου προτείνει λύσεις.

Φυσικά μπορείτε να μας καλέσετε και να κλείσουμε ένα ραντεβού, για να στείλουμε από εκεί έναν τεχνικό μας. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να έχει μαζί του δείγματα με κουφώματα αλουμινίου.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με την εταιρία μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλεφωνικό κέντρο 2104827848

Ωρες λειτουργίας :

Δευτ - Παρασ.  8:00 - 20:00

Σαββάτο  08:00 - 15:00

Τελευταία νέα

13 Δεκεμβρίου 2019
13 Δεκεμβρίου 2019
13 Δεκεμβρίου 2019

Τρόποι Πληρωμής

Search