fbpx

Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μία μέρα σε όλο το σπίτι σας.

Αντικαταστήστε τα παλαιά ξύλινα κουφωμάτα σας, με νέα ενεργειακά κουφώματα Europa Hybrid, χωρίς το άγχος για τα μερεμέτια. Το συνεργείο μας, αναλαμβάνει την πλήρη αποξήλωση, τοποθέτηση και τακτοποιήση στα μερεμέτια, ακόμα και σε οικίες που είναι κατοικίσημες.
eteria2.jpg

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Αντικαταστήστε άμεσα, τα παλαιά σας ξύλινα κουφώματα, με νέα ενεργειακά Εuropa Hybrid, και κάντε απόσβεση του κόστους, από τη χρήση του πετρελαίου θέρμανσης ή του ρεύματος. Ασφαλίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με περιμετρικούς μηχανισμούς , για μέγιστη ασφάλεια.

Επιλογές πληρωμής

Δυνατότητα εξόφλησης και με δώσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Τακτοποίηση στα μερεμέτια.

Κατα την αποξήλωση, το συνεργείο μας χρησιμοποιεί ειδικές σκούπες καθαρισμού, για την πλήρη τακτοποίηση του χώρου.

Προστασία

Περιμετρικοί μηχανισμοί κλειδώματος, και κατασκευασμένα κουφώματα με τις ποιο σύγχρονες μεθόδους, για μέγιστη ασφάλεια.

Aftes sales service

Διαθέτουμε προσωπικό, αποκλειστικά για service κουφωμάτων.

Ποια είναι η διαδικασία παραγγελίας και τοποθέτησης για τα κουφώματα που χρειάζομαι;

  • Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε από το χώρο μας, να δείτε στην έκθεση μας, όλα τα μοντέλα από κοντά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε.
  • Στη συνέχεια προχωράμε σε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο θα αναφέρονται με λεπτομέρειες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κουφωμάτων που θα τοποθετήσουμε, ημερομηνία παράδοσης και τρόπος πληρωμής.
  • Κατασκευάζουμε τα κουφώματα, τα τοποθετούμε , αναλαμβάνουμε όλα τα μερεμέτια που ίσως χρειαστούν,
  • Έρχεται για έλεγχο, τεχνικός από την Europa για να πιστοποιήσει ότι όλα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει.

Δεν ξέρω ποια σειρά να επιλέξω ή ποια σειρά κουφωμάτων Europa χρειάζομαι για τις ανάγκες μου.

Κάθε επισκέπτης που μας ζητάει γενικά μια προσφορά κουφωμάτων, εμείς του στέλνουμε προσφορές, με διάφορες σειρές κουφωμάτων, για να έχει καταρχήν, μια άποψη τιμής, και επειδή μπορεί να έχει προσφορά europa απο κάποιον συνάδελφο αλλα για οικονομική σειρά, και εμείς μπορούμε να του στείλουμε μια ποιο ακριβή σειρά. Για αυτό το λόγο στέλνουμε προσφορές με τις διάφορες σειρές. και στη συνέχεια εξηγούμε στο πελάτη της ιδιότητες της κάθε σειράς. 

Τρόπος προσφοράς.

Για να μας ζητήσετε μια προσφορά για τα κουφώματα σας, μπορείτε να μας στείλετε με ένα fax στο 2117703493 ή με email, τις διαστάσεις ή ακόμα και τη προσφορά που ίσως να έχετε απο κάποιο άλλο συνάδελφο, και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μας www.spatharakis.gr/times-europa/ και να επιλέξετε το είδος και τη ποσότητα των κουφωμάτων, και εμείς θα σας στείλουμε τη προσφορά στο mail σας. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τα παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας, και θα στείλουμε κάποιος τεχνικό, να κάνει της μετρήσεις και να σας ενημερώσει σχετικά με τα κουφώματα.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Image

Πληροφορίες για τα κουφώματα αλουμινίου.

Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τον επισκέπτη μας, με απλά λόγια, για διάφορες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου. Τα κουφώματα τα χωρίζουμε σε απλά (ψυχρά) και σε ενεργειακά (θερμοδιακοπή). Με τον όρο απλά κουφώματα, εννοούμε το κούφωμα, που είναι κατασκευασμένο από προφίλ αλουμινίου, το οποίο δεν διαθέτει ανάμεσα στο αλουμίνιο, τη μόνωση (πολυαμίδιο). Εάν δείτε ένα κομμάτι αλουμινίου κομμένο ( την τομή) θα προσέξετε πως το μόνο υλικό που βλέπετε είναι αλουμίνιο, σε αντίθεση με το ενεργειακό κούφωμα, στο οποίο υπάρχει ένα μαύρο υλικό ανάμεσα, σαν πλαστικό.

Ανοιγόμενο κούφωμα , ονομάζουμε γενικά τα κουφώματα τα οποία λειτουργούν με μεντεσέδες, όπως οι πόρτες εισόδου, τα παλαιά ξύλινα κουφώματα. Τα οποία μπορούν να συνδυαστούν ή με ανοιγόμενα πατζούρια, ή με ρολό. Συρόμενα κουφώματα εννοούμε το κούφωμα που σύρετε επάνω σε ράουλα.

Στη δεκαετία του 80 άρχισαν να εμφανίζονται στα περισσότερα σπίτια κουφώματα αλουμινίου, συρόμενα χωνευτά μέσα στο τοίχο, το τζάμι και το πατζούρι. Στη περίπτωση αυτή, μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με νέα ενεργειακά κουφώματα και να τα συνδυάσουμε και με σήτα. Εκτός του χωνευτό συρόμενο, υπάρχει και το επάλληλο. Επάλληλο ονομάζουμε το συρόμενο το οποίο το ένα φύλο επικαλύπτει το άλλο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ανοιγόμενου είναι πως σταγενοποιεί με λάστιχα, ενώ τα συρόμενα με βουρτσάκια. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν και σειρές, συρομένων, που παίρνουν ειδικούς μηχανισμούς, τα οποία, για να ανοίξουν, χρησιμοποιώντας την λαβή τους, ανεβαίνει το κούφωμα 1-2 πόντους και μετά σύρεται. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε ακόμα και στα συρόμενα αυτά, με τους μηχανισμούς αυτούς, να βάλουμε λάστιχα. Η εταιρία μας στα ανοιγόμενα κουφώματα, χρησιμοποιεί μόνο περιμετρικούς μηχανισμούς κλειδώματος, και κάθε φύλλο έχει την δικιά του λαβή. (Σε αντίθεση με άλλες κατασκευές που λαβή έχει το ένα φύλλο και το άλλο φύλλο ανοίγει εσωτερικά με σύρτη).

Για πληροφορίες σχετικά με την επιλογή κατασκευαστή κουφωμάτων, δαιβάστε εδώ.

Εξυπηρέτηση ιδιωτών

Διαθέτουμε τηλεφωνικό τμήμα, το οποίο μπορεί να σας πληροφορήσει και να σας ενημερώσει σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου, και για το τι επιλογές έχετε.
Τηλεφωνικό κέντρο : 2104827848

Επιλογές πληρωμής

Δυνατότητα εξόφλησης και με δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Europa Hybrid

Tα οφέλη των θερμομονωτικών κουφωμάτων Europa Hybrid.

Πληροφορίες για τη σωστή επιλογή κουφωμάτων

Όλες οι πληροφορίες που χριάζεται ο ιδιώτης.

Συχνές ερωτήσεις ιδιωτών.

Πριν μας καλέσετε για κάποια απορία σας, ίσως βρείτε την απάντηση εδώ.

Ποια σειρά αλουμινίου Europa να επιλέξω;

Πρέπει καταρχήν να ξέρουμε το πώς θα χρησιμοποιηθεί η κατοικία που θα τοποθετηθούν. Εάν μιλάμε για εξοχικό στο οποίο πηγαίνετε 1-2 μήνες το χρόνο, δεν υπάρχει λόγος να βάλετε ενεργειακά κουφώματα. Ναι μεν έχουν καλύτερη μόνωση, αλλά δεν θα κάνετε ποτέ απόσβεση της τιμής, εάν δεν χρησιμοποιείτε το σπίτι. Σε μόνιμες κατοικίες, επιβάλετε να βάλετε ενεργειακά αλουμίνια, καθώς η διαφορά κόστους  απλού – ενεργειακού, θα ισορροπηθεί από το κόστος θέρμανσης.

Εάν μιλάμε λοιπόν για απλά κουφώματα, και κυρίως ανοιγόμενα (αντικατάσταση παλαιών ξύλινων κουφωμάτων), η επιλογές που έχουμε είναι Europa 5000 , prima 850 Και nova 150. Και οι τρεις σειρές είναι Europa. Δεν θα σας μπερδέψουμε με διάφορους συντελεστές. Η διαφορά κόστους είναι κυρίως στο βάρος του κουφώματος (ανάμεσα σε αυτές τις σειρές). Εάν η κατοικία είναι για ιδιοκατοίκηση θα προτείναμε τη σειρά Europa 5000, η οποία μπορεί να κατασκευαστεί με γωνιάστρα, και να τοποθετηθεί και περιμετρικός μηχανισμός. Η σειρά Prima 850 επίσης μπορεί να κατασκευαστεί με γωνιάστρα και να πάρει και περιμετρικό μηχανισμό, αλλά λόγο βάρους και σχεδίασης, είναι ποιο οικονομική. Η σειρά nova 150, δεν μπορεί να κατασκευαστεί με γωνιάστρα, δεν μπορεί να πάρει περιμετρικό μηχανισμό, και είναι ιδανική για κατασκευή για πορτάκια ( π.χ. για ρολόι της ΔΕΗ).

Εάν μιλήσουμε τώρα για ενεργειακά, υπάρχει αντίστοιχα η σειρά EUROPA 5500 και Prima 8500. Και εδώ ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Η σειρά Prima 8500, είναι ενεργειακή, αλλά ποιο οικονομική. Υπάρχει και η σειρά Europa A40, η οποία αποτελεί την κορυφαία επιλογή αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Γιατί υπάρχει διαφορά τιμής από κατασκευαστή σε κατασκευαστή.

Καταρχήν θα πρέπει να συγκρίνετε ίδιες προσφορές. Μπορεί να έχετε πάρει από δύο κατασκευαστές προσφορά για ενεργειακά κουφώματα Europa, και ο ένας να έχει υπολογίσει σειρά Europa 5500 με περιμετρικό μηχανισμό, και ο άλλος σειρά prima 8500 με απλή ανάκληση. Επίσης μπορεί ο ένας να έχει συμπεριλάβει και ρολά Europa, ενώ ο άλλος απλά ρολά του εμπορίου. Εάν συνυπολογίσουμε πως ο ένας θα έχει προσθέσει και σήτα Europa σε σχέση με τον άλλον, τότε μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί μια μπαλκονόπορτα μπορεί να έχει διαφορά ακόμα και 150-200 €. Εσείς από την άλλη, θα θεωρείτε πως έχετε πάρει προσφορά για ενεργειακά κουφώματα europa και από τους δύο. Επίσης πολύ προσοχή θα πρέπει να έχετε, στο εάν ο κατασκευαστής, αναλαμβάνει πλήρως την αποκατάσταση στα μερεμέτια, που θα δημιουργηθούν κατά το ξήλωμα των παλαιών κουφωμάτων. Γιατί εάν ένας κατασκευαστής σας έχει δώσει ποιο φθηνή τιμή 200-300 € αλλά δεν αναλαμβάνει τα μερεμέτια ( π.χ. το κλείσιμο του κενού που θα δημιουργηθεί με το ξήλωμα του παλαιού ξύλινου κουφώματος – ρολό) θα χρειαστείτε και μάστορα άλλον, για να το αναλάβει.

Μερικά πλεονεκτήματα τα οποία τα εφαρμόζουμε χωρίς καμία εξαίρεση σε κάθε εργασία μας.


  • Κουφώματα κατασκευασμένα με γωνιάστρα.
  • Περιμετρικοί μηχανισμοί σε όλα τα ανοιγόμενα.
  • Κουφώματα, ρολά και σήτες μόνο Europa, με γραπτή εγγύηση από την Europa Profil. (οι σήτες σε ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να μην είναι Europa)
  • Τοποθέτηση κουφωμάτων από δικό μας προσωπικό.
  • Αποξήλωση και τακτοποίηση στα μερεμέτια (αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων)
  • Εξόφληση, μετα τον τεχνικό έλεγχο, που θα πραγματοποιήσει η ίδια η Europa

 

Europa Hybrid A40 SL

Διαφορές απλού με περιμετρικού μηχανισμού.

spatharakis.jpg

Σχετικά με την εταιρία μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλεφωνικό κέντρο 2104827848

Ωρες λειτουργίας :

Δευτ - Παρασ.  8:00 - 20:00

Σαββάτο  08:00 - 15:00

Τελευταία νέα

13 Δεκεμβρίου 2019
13 Δεκεμβρίου 2019
13 Δεκεμβρίου 2019

Τρόποι Πληρωμής

Search